Wie is de KinderKinesioloog?

Ik ben Judith en ik ben de kinderkinesioloog. Ik woon samen met Twan en onze twee kinderen, Pomme en Raaf, in ‘s-Hertogenbosch.

 

Na de opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik heb gewerkt op zowel het kinderdagverblijf als op de buitenschoolse opvang. Ook heb ik als kunstencoach verschillende kinder-kunst-projecten opgezet en begeleid.

 

Het werken in de kinderopvang heb ik 15 jaar met heel veel liefde en plezier gedaan. Maar na een tijdje wilde ik op een andere manier iets betekenen voor kinderen. Daarom ben ik in 2011 de opleiding voor Kindercoach gaan doen.

 

Toen mijn eigen kinderen last kregen van allergieen en slaapproblemen ben ik terecht gekomen bij een Kinesioloog. Ik vond het zo’n fijne behandelwijze en het heeft zo goed geholpen en gaf veel inzichten voor ons, dat ik dat ook graag wilde leren. Het begon met een cursus Touch for Health en heeft zich langzamerhand steeds meer uitgebreid.

 

Vooral de combinatie van Kinesiologie met het werk als Kindercoach, maakt mijn werk nog mooier.

Adres

Burgemeester Loeffplein 70 E/F
5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Contact

06-24812986
judith@dekinderkinesioloog.nl