Hoe werkt de KinderKinesioloog?

 

Kinesiologie is een natuurlijke geneeswijze, die met behulp van spiertesten oorzaken van stress opspoort en in balans brengt. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie; lichaam, geest en ziel in evenwicht met elkaar.

 

Samen met jou, ga ik op zoek naar de oorzaak en de oplossing van jouw probleem.

 

Als je voor de eerste keer komt beginnen we met een intakegesprek en een korte sessie kinesiologie. Daarna kijken we hoeveel consulten je nodig hebt. Tijdens een consult worden drie stappen doorlopen:

  • inventariseren
  • behandelen
  • evalueren

Om erachter te komen waar de oorzaak en de oplossing van jouw probleem ligt werk ik met spiertesten.

Tijdens een spiertest druk ik zachtjes op je arm of been om te kijken of de spier voldoende energie heeft om die druk te weerstaan. Via die spiertesten krijg ik informatie over de onbalans. Jouw lichaam weet vaak zelf wat het nodig heeft om weer in balans te komen en zich weer fijn te voelen. Ik hoef daar alleen maar naar te luisteren. Eigenlijk praat ik via die spiertest dus met jouw lichaam.

 

Als kinderen nog heel klein zijn dan test ik via een tussenpersoon, meestal is dat de papa of mama.

 

 

Adres

Burgemeester Loeffplein 70 E/F
5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Contact

06-24812986
judith@dekinderkinesioloog.nl